Noticies

BAÑOS i RIERA, subcampions d'Espanya

L'atleta berguedà TONI BAÑOS i la sallentina MARTA RIERA, ambdos atletes de l'Avinent Manresa,
es van proclamar aquest dissabte subcampions d'Espanya en el transcurs del Campionat d'Espanya Juvenil
en pista coberta que s'ha disputat aquest cap de setmana en el Pavelló d'Esports de Sabadell.
BAÑOS, en una cursa que va brodar de forma excel.lent en tot moment de la mateixa, va ocupar finalment
la segona posició amb un registre de 8'43"24, aconseguint millorar el rècord juvenil de l'entitat esmicolant
l'anterior de 8'47"98 de David Martinez que datava del 2003.
RIERA, va aconseguir pujar al segon esglaó del podi dels 60 tanques, desprès d'imposar-se en les rondes
amb uns excel.lents 8"65. En semifinals, va aconseguir amb autoritat el bitllet per la final, on va ocupar el
segon lloc amb uns brillants 8"67.
TONI BAÑOS MARTA RIERA
La velocista LAIA SOLÀ va tenir una acurada actuació en aquests estatals juvenils, desprès d'aconseguir posició
de finalista, al ocupar la 8a posició en la final dels 200 metres llisos aturant els cronòmetre en 25"93. En semifinals
va estar 2a de la seva amb 25"90, i es va imposar en la seva primera ronda amb uns excel.lents 25"56 que significa
rècord juvenil de l'entitat.
SOLÀ tambè va pendre part en els 60 metres llisos, marcant 7"98 en rondes i 7"90 en semifinals, quedant-se a nomès
4 centèssimes del bitllet per la final.
La llançadora MONTSERRAT MONTAÑES va ocupar plaça de finalista amb quedar 7a en la final del concurs de Pes,
al tirar la bola fins uns destacats 12,23 metres.
La manresana ANNA CABRERA va estar 10a en la Pentatló sumant un total de 3140 punts. Prova a prova, la seva actuació
va estar: 9"28 en 60 tanques, 1,41m en Altura, 11,04m en Pes, 4,94m en Llargada, i 2'35"61 en els 800 metres llisos.
La saltadora MAR ARISO va estar 12a en la final de Perxa superant el llistó sobre 3,11 metres.
Tanmateix, tambè cal esmentar la participació de MERITXELL TARRAGÓ en les semifinals dels 400 metres on va
marcar 1'00"23, insuficients per aconseguir estar present en la final.