Noticies

Raul i Clemente, campiones d'Espanya sub23

Paula Raul i Mònica Clemente s'han proclamat a Sòria campiones d'Espanya sub23 en el trancurs del Campionat d'Espanya sub23 que s'ha disputat aquest cap de setmana.

Paula Raul va estar la clara dominadora dels 100 tanques en la jornada d'ahir, imposant-se amb autoritat tant en les semifinals com en la final, marcant uns excelents registres de 13"66 en les semis i de 13"63 en la final, tot i que el vent va estar superior al reglamentari.

Mònica Clemente s'ha penjat la medalla d'or, compartint l'honor amb Miren Bartolome (Grupoempleo PamplonaAt), que han superat ambdues atletes el llistó sobre 4,26 metres. Una forta tempesta que ha caigut sobre l'Estadi Los Pajaritos de la capital castellana ha obligat a l'organització a donar per acabada la competició otorgant el titol estatal a les dues atletes.

Julia Quevedo ha aconseguit posició de finalista (entre les 8 primeres) ocupant una destacada 7a posició en al final de Triple, saltant fins uns bons 12,13 metres. Quevedo tambè va ocupar ahir la 9a posició en al final de Llargada saltant 5,40 metres.

Clemente, de Sòria marxa cap a Avila, on dimarts pendrà part en l'encontre internacional de salts entre els combinats d'Itàlia, Portugal i Espanya.