Noticies

El millor absolut de l'història de l'entitat

Sense cap dubte, a Getafe es va viure el millor Campionat d'Espanya Absolut per els interesos de l'entitat en la seva història. Tot això gràcies a la formidable actuació de la representació manresana, i en concret de la saltadora MONICA CLEMENTE que va penjar-se la medalla d'or en el millor concurs de perxa mai viscut, saltant 4,45 metres, aconseguint el bitllet per Berlin,alhora de fer rècord dels campionats, record estatal sub23 i per suposat, record absolut de l'entitat; de la tanquista PAULA RAUL que va encaramar-se merecudament al tercer esglaó del podi en la final dels 100 tanques marcant 13"72, tancant una sensacional temporada esportiva; de la marxadora MAR JUAREZ que va ocupar una brillant 6a posició en la final dels 10000 marxa amb nou rècord absolut de l'entitat marcant 46'25"03.

Cal esmentar les destacades 9a posició de MERITXELL SOLER en la seva primera final absoluta de 5000 metres amb 17'09"15, la 10a posició de MARINA GUERRERO en la final dels 3000 obstacles amb 10'50"54, la 10a posició de BLANCA GARCIA amb 40,66 metres en la final del concurs de Jabalina, la 13a posició de la llançadora AINHOA MARTINEZ en la final de Pes llançant 12,35 metres, la 17a posició de LAURA BOU en els 400 metres marcant uns prou significatius 56"34 en les semifinals dels 400 metres llisos, la 26a posició de la juvenil LAIA SOLÀ en les eliminitaories de 100 llisos amb 12"31, la 28a posició de LITA LOPEZ en les semifinals dels 400 tanques amb 1'05"17. El saltador RICARD CLEMENTE no va poder superar la primera altura en la final de perxa.

L'entitat tindrà dues atletes en els propers Campionats d'Europa que es viuràn a Berlin del 6 al 12 d'agost amb la participació de MONICA CLEMENTE en perxa i de MAR JUAREZ en els 50 quilòmetres marxa. Mai havia tingut presència en un campionat d'Europa Absolut. Estem d'enhorabona!