Noticies

Les masters es llueixen a Màlaga

A Màlaga, s'està disputant del 4 al 16 de setembre el 23è Campionat del Mon Master d'atletisme amb una participació de 8000 atletes i quasi 100 països.
De l'entitat, s'hi han desplaçat 9 atletes, Alguns d'ells ja han competit i altres esperen el seu dia per fer-ho.
El resultat esportiu, fins a dia d'avui, es altament satisfactori per els interesos manresans, amb 3 medalles i dues posicions de finalista.
La saltadora LOLES VIVES s'ha proclamat campiona del mon en Llargada W60 al imposar-se aquest dimarts en la final saltant uns excel.lents 4,36 metres.
El passat divendres, la tanquista ANGELA LOPEZ es va proclamar subcampiona del mon en 400 tanques W40 marcant uns brillantissims 1'03"07. Aquesta mateixa atleta, 48 hores mes tard, va classificar-se per la final dels 200 llisos W40 amb un temps de 26"59. En la final va estar 6a (finalista) amb 26"70. En els propers dies, pendrà part en les tanques altes.
En el segon dia del campionat, la navassenca MANELA MARTINEZ va comandar la selecció estatal de cros W60, ocupant una destacada 6a posició (diploma de finalista) sobre una distància de 8000 metres (36'59") i situant a l'equip estatal en el tercer esglaó del podi.
Tanmateix, cal destacar la 6a posició del saltador JORDI LLADÓ (finalista) en la final de perxa M50 saltant 3,60 metres. SERGI VERGÉS va ocupar una destacada 13a posició en la final dels 10000 metres en ruta M40 amb un registre de 33'43". OSCAR SHIGÜE va estar 42è en la mateixa prova amb 39'01" d'entre 72 atletes participants.
JOAN BUSQUETS va estar 11è en la final del concurs d'altura M80 saltant 0,89 metres, i 16è en la final de Martell M80 llançant 21,79 metres.
La saltadora MONTSERRAT PRAT saltarà aquest dimecres 12 en la final de perxa W50 en la que surt amb series opcions d'ocupar posicions de privilegu.
I tancaràn la participació manresana el proper diumenge en aquest mundial master XAVIER MARTINEZ i OSCAR SHIGÜE el pendre part en la Mitja Marató.