Noticies

Soler s'imposa a Figueres

La corredora d'Avinent Manresa MERITXELL SOLER es va imposar aquest diumenge amb autoritat en la 3a Mitja Marató de Figueres.
La cursa va viure una situació rocambolesca, quan una bona part dels corredors capdavanters (excepte el primer corredor que encapçalava la prova) van agafar per manca de controls i senyalització, una direcció equivocada, que va ocasionar que fessin una distància menor a l'establerta d'uns 450m.
SOLER va arribar a meta amb un temps de 1h16'00", once minuts abans que la segona classificada CARMEN RODRIGUEZ (1h27'14"). VANESSA PEREZ va pujar al tercer esglaó del podi amb 1h30'32".

L'altre atleta de l'Avinent Manresa que prenia part en la prova gironina ABEL CASALÍ va ocupar una destacada quarta posició absoluta amb 1h08'53".