Noticies

Les masters 4tes a l'estatal d'Antequera

La formació master de l'Avinent Manresa segueix estant lluitant entre les millors de l'estat. Diumenge, va ocupar una destacada quarta posició en el Campionat d'Espanya de clubs master en pista coberta que es va disputar a Antequera.
Enguany, en aquesta edició, la formació del Playas de Castellón, reforçada amb atletes de fins a cinc comunitats autònomes diferents, ha estat la gran dominadora del campionat.
La classificació final ha estat: PLAYAS DE CASTELLÓN (65 punts), BARCELONA ATLETISME (57), CATARROJA UE (55), AVINENT MANRESA (45), GRUPO AT NAVARRA (41), DURANGO KIROL TALDEA (39), AT. MALAGUEÑO (34), JUVENTUT AT ELCHE (27).
La formació manresana es va resentir de la baixa de darrera hora, per lesió, de la velocista Loles Vives, que estava convocada per disputar els 60mll i Llargada. Tot i així, van lluitar de valent per situar a l'entitat el més amunt possible.
Individualment, l'actuació manresana va estar:
60mll MARIA ROSA BUSQUETS (4a amb 10"20)
200mll MARIA ROSA BUSQUETS (4a amb 33"58)
400mll MAITE MARZO (4a amb 1'04"18)
800mll MANUELA MARTINEZ (5a amb 2'56"11)
1500mll ELENA LOPEZ (8a amb 5'09"86)
60m tanques ANGELA LOPEZ (2a amb 9"19)
Altura CARME BES (6a amb 1,24m)
Llargada CARME BES (7a amb 4,06m)
Pes LOURDES ROSSINYOL (2a amb 9,07m)
Relleus 4x200 E. LOPEZ-M. MARTINEZ-M. MARZO-A.LOPEZ (3eres amb 2'04"02)
Tanmateix, cal destacar la posició de finalista que va asolir la saltadora JULIA QUEVEDO en la prova de Triple salt en el Campionat d'Espanya sub23 en pista coberta  que es va disputar a Salamanca. Quevedo va saltar 11,48 metres, ocupant la 7a posició de la final.