Noticies

Abel Casalí, bronze català en 10000 metres

L'atleta de l'Avinent Manresa Abel Casalí es va penjar merescudament la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya Absolut de 10000 metres en pista, que es va disputar aquest dissabte a la tarda en les pistes d'atletisme de Santa Coloma de Gramanet. Casalí va fer una cursa molt inteligent fent el darrer tram de cursa en positiu que li va donar com a premi aquest bronze català amb un registre de 31'26"30 (mmp). La cursa va estar dominada per l'atleta de FCBarcelona Mohamed Zarhouni amb 29'56"03.
Per altra banda, Manel Deli (Avinent Manresa) va proclamar-se subcampió de Catalunya de la distància en la categoria M45 amb un temps de 34'55"16, en una cursa en la que els corredors van haver de fer front a una alta temperatura i a un vent constant que dificultava la pràctica esportiva.