Noticies

Manel Deli, 2h40'02" a Tromso. 1er M45

El corredor manresà de l'Avinent Manresa Manel Deli va aconseguir una brillant 6a posició general en la Mignight Sun Marathonque es va disputar dissabte a partir de les les 20,30h a Tromso (Noruega), a més d'otorgar-li el triomf en la categoria M45 amb el temps de 2h40'02".
Els 1303 corredors que van acabar la prova, van haver d'afrontar una molt adversa climatologia, amb pluja constant que els va acompanyar en tot el recorregut, fet que va motivar que la sensació tèrmica fos molt baixa.
L'atleta norueg Ebrahim Abdulaziz es va imposar amb 2h20'31".
Per altra banda, la corredora santjoanenca Sara Novas es va imposar dissabte en la 6a Santjaumenka que es va disputar a Premià de Dalt. Sobre un recorregut de 5 quilòmetres, Novas va estar la primera atleta en creuar la linea d'arribada amb un temps de 21'29", avantajant en 6 segons a Melina Araque 2a amb 21'35". Va completar el podi Mirla Salinas amb 22'40".