Noticies

Els sub16 son 6ens a l'estatal de clubs

Els sub16 de l'Avinent Manresa van signar una destacada 6a posició en la final del Campionat d'Espanya de clubs de la categoria, on es van reunir les vuit millors formacions de l'estat.
La classificació final del encontre va estar: AD Marathon de Madrid (100), Cueva de Nerja-UMA (95), Playas de Castellón (95), UCAM Cartagena (86), Avinent Manresa (77), València Esports (77), Grupoempleo Pamplona At. (66).
Posicions de privilegi les asolides per Jan Diaz (1er en Llargada), Aleix Camats (1er en Disc) , el quartet  format per Merenguer-Perez-Diaz-Mendoza (1ers en relleus 4x300m), Marti Serra (2on en perxa), Adrian Sedano (2on en Martell), Marc Mendoza (3er en 300mll), i per Ixent Palomero (3er en Pes).
El treball, el coratge i l'ilusió de l'equip va fer que amb el triomf en la darrera prova de la final, l'equip es situés finalment en aquest excelent sisè lloc, el millor que ha asolit l'entitat en aquesta categoria en els darrers vint anys.