Noticies

Setenes en l'estatal de mitja

L'equip femení de l'Avinent Manresa es va classificar en una meritòria setena posició en el Campionat d'Espanya de Mitja Marató que es va disputar aquest diumenge a Sagunto.
La prova es va desenvolupar sota una temperatura de vint graus que va condicionar molt els registres de les atletes participants. Meritxell Soler va capitanejar la formació manresana ocupant una destacada 12a posició amb un registre de 1h18'01", ben sedundada per Marina Guerrero que va estar 13a amb 1h19'06" (mmp). Guerrero havia pres part dissabte en la CopaIberdrola de clubs en pista coberta on va estar 3a en els 1500mll amb 4'34"35 (mmp). L'artesenca Carme Tort va finalitzar la prova 50a amb 1h36'24" donant l'opció a classificar l'equip manresà. Lorena Cubillas va haver d'abandonar.
Aquest proper diumenge, aquestes atletes pendràn part a Mataró en el Campionat de Catalunya de cros individual i de clubs, amb l'objectiu de estar presents en el podi català i classificar a l'equip per l'estatal de cros a disputar a Soria el 23 de febrer.