Noticies

Les veteranes, subcampiones de Catalunya!

L' equip femení veterà de l'Avinent Manresa va estar present -un any més- en el podi d'una competició de clubs. Ahir a les pistes del Complexe Esportiu de Can Dragó de Barcelona es va disputar el Campionat de Catalunya de clubs veterans i la formació femenina va pujar al segon esglaó del podi per proclamar-se subcampió català. La classificació final del campionat va estar: Barcelona Atletisme (51 punts), Avinent Manresa (44), Pratenc AA (31), CN Nou Barris (28) Lluïsos de Mataró (28), CA Tarragona (28), Cornellà At. (10).

Individualment, l'actuació manresana va estar:
100 metres llisos (Mercè Bes 3a amb 14"28)
200 metres llisos (Mª Rosa Busquets 2a amb 33"42)
400 metres llisos (Eulalia Torrescasana 1a amb 1'02"18)
800 metres llisos (Mª Dolores Jimenez 2a amb 2'27"63)
1500 metres llisos (Carme Tort 5a amb 5'15"35)
Llargada (Carme Bes 3a amb 4,22m)
Pes Lourdes Rossinyol 2a amb 9,58m)
Relleus 4x100 (M Bes-C Bes-R Busquets-E Torrescasana, 2nes amb 57"37)

En categoria masculina, destacada actuació dels manresans ocupant una bona 6a posició final. La classificació va estar: Pratenc AA (157 punts), Barcelona Atletisme (132), CN Nou Barris (126), CE Universitari (116), UA Terrassa (112), Avinent Manresa (109), CA Tarragona (96), CA Igualada (78), Lleida UA (60), CA Mollet (60), LLuïsos de Mataró (50), Cornellà At. (47).