Noticies

Montañés i Manzano es proclamen campiones catalanes sub18

La llançadora tarragonina de l'entitat MONTSE MONTAÑÉS i la corredora de Balsareny BETHELHEM MANZANO s'han proclamat aquest cap de setmana campiones de Catalunya sub18.

BETHELHEM MANZANO va penjar-se la medalla d'or en el Campionat de Catalunya sub18 de 3000 metres llisos que es va disputar dissabte en el Pavelló d'Esports de Sabadell al imposar-se en la final amb un registre de 10'39"48. En la final masculina sub18, el manresà JAN BAYONA va acaronar la medalla, ocupant la 4a posició final amb uns prou bons 9'19"57.

MONTSE MONTAÑES va estar la protagonista en el Campionat de Catalunya sub18 de llançaments d'Hivern que es va viure a l'Estadi Joan Serrahima al imposar-se en les finals de Disc i Martell, amb uns excel.lents registres de 36,83 i 58,37 metres, respectivament, suposant ambdos registres noves millors marques sub18 de l'entitat, alhora que significaven rècord dels campionats. Així mateix, va estar bronze en la final del concurs de Disc del català absolut de Llançaments d'Hivern amb un millor intent de 38,61 metres. Cal tambè esmentar la bona 4a posició de ALBA ESTEVEZ en la mateixa final de Disc amb un millor intent de 37,65 metres.