Noticies

3 medalles i un rècord de Catalunya, a Murcia

De excel.lent, s'ha de qualificar l'actuació de la representació cadet de l'Avinent Manresa en els Campionats d'Espanya que s'han disputat aquest cap de setmana a Murcia.
Tres medalles (dues d'argent i un bronze) i una posició de finalista ha estat la collita de la seva destacada actuació.
BETHELHEM MANZANO va proclamar-se dissabte al vespre subcampiona d'Espanya en quedar segona en la final dels 1500 obstacles, en una cursa de nivell altissim, on MANZANO va marcar uns brillants 5'03"17 que significava alhora Rècord de Catalunya cadet de la distància, millorant en més de tres segons l'existent de 5'06"60. Aquest registre es d'un altissim nivell que dona una previsió optimista de les possibilitats d'aquesta atleta bagenca en el futur.
La tanquista berguedana JUDITH DEVERS va penjar-se la medalla d'argent al ocupar la segona posició en una disputadissima final de 100 metres tanques proclamant-se subcampiona d'Espanya de l'especialitat. DEVERS havia marcat 15"22 en rondes. En les semifinals va aturar el cronòmetre en 14"66 que significava millor marca personal. I en la final va fer 14"88 que li va ortorgar l'argent.
DEVERS va tambè estar present en la final de Llargada, ocupant una destacada 5a posició amb un millor intent de 5,34 metres.
L'atleta polivalent de l'Avinent Manresa ERIC MOLINA va aconseguir la medalla de bronze en la final del concurs de Jabalina al llançar fins uns brillants 48'28 metres -millor marca personal-. MOLINA va estar 10è en la final de Llargada amb 6,16 metres.
La saltadora MERITXELL LLADÓ va estar 11a en la final de perxa superant el llistó sobre 3,06 metres -mmp-.
L'obstaculista santfruitosenc MIQUI RIERA -que debutava en uns estatals- va ocupar una meritoria 12a posició en la final dels 1500 obstacles amb 4'40"19.
El fondista manresà JAN BAYONA va estar 18è en la final dels 3000 metres amb un registre de 9'32"31.
La migfondista CARLOTA SOLER -debutant en un estatal- va ocupar la 27a posició -d'entre 42 atletes participants- en les semifinals dels 1000 metres marcant 3'11"86.
El velocista SAM BUTXACA  no va poder superar les eliminatories de 100 metres llisos aturant el cronòmetre en 12"05.