Noticies

Qualitat atlètica en el 11è Memorial Enric Villaplana de marxa atlètica

Qualitat atlètica hi haurà aquest proper diumenge en el 11è Memorial Enric Villaplana de marxa atlètica que es viurà en el circuit homologat del Passeig Pere III de la ciutat, on es preveu una inscripció de més de cent marxadors vinguts de diferents punts del territori català. 
La protagonista principal serà la marxadora de l'Avinent Manresa MAR JUAREZ , actual campiona de Catalunya Absoluta de l'especialitat, tant en la prova de 5000 metres marxa com en la prova de 20 quilòmetres marxa. Ostenta tots els rècords absoluts de l'entitat (5000, 10000 i 20qm). Va estar en aquest 2017, la 4a classif en el Campionat d'Espanya de 20qms en ruta, i 5a en l'estatal absolut de 10qms en pista. 
En la categoria femenina, estaràn presents deu marxadores que es troben entre les quinze millors de Catalunya. 
En la categoria masculina, estaràn set dels deu millors marxadors catalans del moment, destacant:
NIL RODES, actual subcampió de Catalunya Absolut i bronze en el Campionat d'Espanya Promesa.
GABRIEL BALLESTER, subcampió de Catalunya Junior en 10qms marxa. 
MARIO BASSAS, subcampió de Catalunya Juvenil en 10000 marxa
ALEJANDRO ACEDO, subcampió de Catalunya cadet en 5000 marxa
ANTONIO LEAL, bronze en el català juvenil en 10000 marxa
Cal tambè esmentar la participació del marxador MARIO VIÑAS que es el primer del ranking 2017 en 5000 metres marxa en ruta amb un registre de 21'51". 
Tanmateix, cal remarcar que pendrà part en aquesta edició, el marxador manresà CHRISTIAN CUROPOS que vesteix els colors del SUPER AMARA BAT d'Irun, que ostenta els millors registres en totes les distàncies de l'especialitat d'un marxador de casa nostra.
 
gpmarxamanresa 2016