Noticies

Mercè Rosich deixarà la presidència de l'entitat

Mercè Rosich, la que haurà estat la persona que més temps ha estat al capdavant de Club Atlètic Manresa, deixarà la presidència de l'entitat el proper 17 de gener. 
Ho farà desprès de presidir durant 18 anys l'entitat manresana i conduir-la fins a situar-la com un dels clubs d'atletisme més importants de Catalunya i de l'estat. Durant el seu mandat, l'entitat ha crescut esportivament i socialment, situant-se com una de les entitats catalanes amb més llicències federatives, i tenint a la seva escola d'atletisme com un referent dins l'àmbit català. 
Ha situat a l'entitat en la màxima categoria estatal, com a club de Divisió d' Honor, fet que només es a l'abast de setze clubs d'atletisme de l'estat, i havent aconseguit que aquest 2017 hagi estat el millor exercici esportiu de la seva història.
Tot i així, Rosich no deixarà el seu contacte amb el mon esportiu, ja que te previst presentar-se a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana d' Atletisme que es duràn  a terme el proper març, amb l' il.lusió de que si assoleix la presidència, poder aportar tot el seu bagatge en la gestió esportiva per el be de l'atletisme català.
Per altra banda, a Club Atlètic Manresa s'obre el periòde per tal de rebre possibles candidatures a la junta electoral que s'ha establert a tal efecte. L' asamblea extraordinària per l'elecció de president es celebrarà el dimecres 17 de gener de 2018 en la sala polivalent de l' Estadi Municipal d' Atletisme El Congost, a les 19,30h (primera convocatòria) i a les 20,00h (segona convocatòria). 
mercè 1