Noticies

Podis a Vic, a Banyoles i a Vilanova

Tres podis d'atletes de l'Avinent Manresa s'han viscut aquest diumenge en el 39è Cros Ciutat de Vic. La corredora juvenil BETHELHEM MANZANO que havia patit en els darrers dies un procès gripal, ha sortit convençuda de les seves forçes i s'han imposat amb autoritat amb un temps de 11'39", setze segons per davant de NURIA BOTA (CM St Cugat) que ha estat segona. GHITA BAHIM (CA Mollet) ha acompanyat a MANZANO i BOTA en el podi, pujant al tercer esglaó. 

El cadet MIQUI RIERA ha tornat a demostrar que en aquesta temporada de cros es el clar favorit en cada cursa del calendari. Avui ha sumat la seva quarta victòria de la present temporada i el seu cinquè podi. 

El veterà SERGI VERGÈS ha aconseguit una brillant tercera posició en la seva cursa, pujant en un podi per segona vegada en la present temporada. 

Cal esmentar la destacada 5a posició del junior PAU NOGUERA i la 9a de la juvenil JULIA DALMAU. 

Amb aquesta darrera prova del calendari català de cros d'aquest 2017, que tanca el Circuit Català de Cros que definia la sel.lecció catalana que pendrà part el proper 13 de gener en el Cros d'Elgoibar, tres atletes de l'AVINENT MANRESA hi formaràn part: TONI BAÑOS en la formació junior, BETHELHEM MANZANO en el combinat juvenil, i  MIQUI RIERA en l'equip cadet. 

Tanmateix, avui s'ha disputat el 16è Cros de Banyoles, on MARINA GUERRERO (Avinent Manresa) s'ha imposat amb claretat en la prova absoluta. 

I a Vilanova i la Geltrú, en la 29a Mitja Marató de Vilanova, en POL GUILLEN ha estat segon absolut amb un bon registre de 1h09'45". El veterà OSCAR SHIGÜE ha fet 1h26'15" (MMP). 

podi cros vic 2017 bethelhem