Noticies

Podis a Roda de Ter, Manresa i Ullastrell

En el munt de proves atlètiques que es viuen en aquestes dates, atletes de l'entitat han aconseguit en aquest dia de Sant Esteve quatre presències en diferents curses. Tres victòries i una segona posició s'han viscut a Roda de Ter, a Manresa i a Ullastrell. 

"Doblet" el que han aconseguit a Roda de Ter la joanenca MERITXELL SOLER i el manlleuenc ABEL CASALI en la Cursa Entre ponts. Sobre un recorregut de cinc quilòmetres, SOLER s'ha iposat amb 17'44" i CASALI ho ha fet amb 15'18". A Manresa, en la 7a Sant Silvestre , l'OUSSAMA CHOUATI s'ha imposat amb autoritat sumant una nova victòria. I en la Cursa del Bolet de Ullastrell, el junior ARNAU LOPEZ ha ocupat una brillant segona posició amb 20'08" desprès de recorrer els sis quilòmetres de recorregut. Cal esmentar la 5a posició d'ANIRIA MATA en la Sant Silvestre de El Masnou 5K amb un temps de 18'37". 

Una vintena de corredors i corredores de l'entitat tancaràn l'any prenent part en la Cursa dels Nassos de Barcelona que es disputarà el proper diumenge 31. Tanmateix hi haurà presència d'atletes de l'entitat a Girona en la seva Sant Silvestre i a Sabadell en la cursa de cap d'any de la capital vallesana. 

victoria  victoria 2  victoria 3  podi 4