Noticies

Les noies, sisenes a l'estatal de Gijon

De nou, i ja son tres els anys que les noies de l'entitat asoleixen el 6è lloc a l'estatal de cros per a clubs. En aquesta edició, l'escenari ha estat el Parc fluvial de Viesques de Gijón on es va viure de nou aquesta excel.lent actuació manresana. Sobre un terreny fangós i pesat per les corredores, aquestes van saber treure lo millor d'elles per tal de situar a l'equip entre les millors formacions de l'estat.

MARINA GUERRERO va encapçalar la formació amb 28'22" ocupant la 33a posició. MERITXELL SOLER va estar la 46a amb 29'17". MIREIA GUARNER va entrar en la 52a posició amb 29'30". ANIRIA MATA ho va fer en la 71a posició amb 30'04" i ESTER GUERRERO va estar la 79a amb 30'22", d'entre 254 atletes participants.

Per altra banda, la formació masculina va tenir una meritoria actuació, ocupant la 39a posició d'entre 53 equips presents en la cursa de cros curt. Sobre un recorregut de 4 quilòmetres, ORIOL SELLARES va estar el millor ocupant la 116a posició amb 14'49", ALBERT BARONET 153è amb 15'04", ABEL CASALÍ 167è amb 15'15" i SERGI VERGÉS 219è amb 15'46" d'entre 298 atletes participants en la prova.