Noticies

Toni Baños , cap al Mundial de Cros ISF de Paris

L'atleta berguedà de l'entitat TONI BAÑOS ha certificat la seva sel.lecció, per part de la Real Federació Espanyola d'Atletisme, per pendre part en el Campionat del Mon de cros sub16 ISF que es disputarà a Paris del 2 al 7 del proper abril. I ho ha fet, gràcies a ocupar una brillant 8a posició en la cursa sub20 del Campionat d'Espanya de cros individual i per sel.leccions autonòmiques que s'ha disputat aquest diumenge a Mèrida. BAÑOS ha entrat 8è (segon de l'any 2000) amb 25'37" desprès de correr els 8 quilòmetres del enfangat circuit, aportant la seva posició a la sel.lecció de Catalunya que s'ha proclamat subcampiona d'Espanya. El seu tècnic Joan Lleonart serà un dels tècnics de la sel.lecció estatal en el mundial de Paris. 
La joanenca MERITXELL SOLER ha estat 58a en al cursa senior femenina, entrant amb 40'06" desprès dels 10 quilòmetres de recorregut, i aportant el seu esforç al bronze estatal de Catalunya. 
BERTA ESTRAGUÉS ha estat 40a en la categoria sub23 (3a catalana) entrant amb un temps de 42'08" . Catalunya ha estat 8a en aquesta categoria. 
merida 1  merida 4