Noticies

Paula Raul -or-, Sofia Zorrilla -argent- en el estatals universitaris

La tanquista manresana de l'Avinent Manresa PAULA RAUL, aquest cop defensant els colors de l'Universitat de Lleida, es va proclamar aquest cap de setmana campiona d'Espanya Universitària en 100 metres tanques al imposar-se en la final disputada dissabte a Andujar, seu d'aquests Campionats d'Espanya Universitaris. RAUL es va penjar la medalla d'or gràcies als excel.lents 14"27 que la van conduir al triomf.
Tanmateix, la saltadora manxega de l'Avinent Manresa SOFIA ZORRILLA -defensant els interesos de l'Universitat de Málaga- es va penjar la medalla d'argent al quedar segona en la final del concurs d'Altura, superant el llistó situat sobre 1,69 metres. 
Per altra banda, la llançadora de l'entitat AINHOA MARTINEZ (Universitat Catòlica València San Vicente) va estar finalista en la final de Pes al ocupar una destacada 4a posició amb un millor intent de 13,47 metres, i tambè va estar present en la final de Disc estant 9a en la mateixa amb un llançament de 39,99 metres. 
paula raul campiona espanya universitaria 2018 100 tanques   sofia zorrilla sucampiona espanya universitaria 2018 altura