Noticies

L'Avinent aporta un 24% a la selecció catalana absoluta

Que l'atletisme manresà, en l'apartat femení, viu la seva etapa daurada, es per tothom reconegut. Però que això comporti que l'Avinent Manresa aporti un 24% al total de la selecció catalana absoluta que la Federació Catalana d'Atletisme presentarà aquest proper dissabte en el XLIII Campionat d'Espanya de Federacions Autonòmiques que es viurà a Granollers es d'una magnitud esportiva fins fa pocs anys, inimaginable. 

La Federació Catalana d'Atletisme ha cridat a vint-i-cinc atletes de 10 clubs diferents per tal d'afrontar la competició més important a nivell federatiu i estatal. 

PAULA RAUL en els 100 netres tanques, MONICA CLEMENTE en la perxa, MARINA GUERRERO en els 3000 obstacles, MERITXELL SOLER en els 5000 metres llisos, LAURA BOU en el relleu de 4x400, i la juvenil LAIA SOLÀ en el relleu de 4x100. 

Nomès el FCBARCELONA aporta un percentatge superior al club manresà, amb 8 atletes (32%). Per sota, hi ha l'AACATALUNYA amb 3 atletes (12%) i el ISS-L'HOSPITALET amb 2 atletes (8%). CA IGUALADA, PAMPLONA AT, VALENCIA ESPORTS, CORNELLÀ AT, NEW BALANCE i CD NIKE RUNNING aporten 1 atleta (4%). 

monica 1