Noticies

Pòquer de medallistes en el català sub20

Poquer de medallistes i repoquer de medalles per la representació de l'Avinent Manresa en el Campionat de Catalunya sub20 en pista coberta que es va disputar aquest diumenge en el Pavelló d'Esports de Sabadell, situant a l'entitat en una brillant quarta posició en la classificació de clubs d'entre 43 entitats classificades.
Les cinc medalles asolides (1 d'or, dos d'argent i dos de bronze) van estar gràcies a l'actuació de:
La velocista LAIA SOLÀ que es va imposar amb autoritat en la final dels 60 metres llisos amb 7"76 (en semifinals havia marcat 7"75). SOLA va repetir presència en el podi al pujar al tercer esglaó en la prova dels 200 metres llisos marcant uns bons 25"90.
El velocista JOSEP MARIA LLANAS va penjar-se el bronze en la final dels 60 metres llisos amb 7"03 (mmp). En les semifinals havia marcat 7"09. El mateix atleta va estar 6è en la final dels 200 metres amb 22"72 (mmp).
La llançadora MONTSERRAT MONTAÑES va proclamar-se subcampiona catalana de Pes al tirar la bola fins uns destacats 10,96 metres.
Tot i així, la protagonista de la jornada va estar la quatrecentista MERITXELL TARRAGÓ al proclamar-se subcampiona de Catalunya de 400 metres llisos amb l'excelent registre de 56"52, que a més de otorgar-li la medalla d'argent, significava nova Millor marca absoluta de l'entitat en la distància i mínima per el Campionat d'Espanya absolut que es disputarà el proper cap de setmana a Antequera.
Van ocupar posició de finalista (entre els 8 primers) la migfondista JULIA DALMAU en la final del 1500 metres ocupant la 4a posició amb 5'13"28, i la polifacètica ANNA CABRERA que va estar 4a en tres proves: 60 tanques (9"33), Altura (1,46m), i Pes (10,42 -mmp-).