Noticies

El sector de llançaments es reivindica amb medalles i bons registres

Aquest cap de setmana, el sector de llançaments de l'entitat s'ha volgut reivindicar, i ho ha fet amb una de les millors actuacions dels darrers temps, aconseguint deu medalles en el català de llançaments llargs d'hivern que s'han disputat a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona, a més de excelents registres en totes les proves en les que han pres part. Cal esmentar la posició de finalista que ahir va asolir Ainhoa Martinez en el Campionat d'Espanya Absolut en pista coberta que es va viure a Antequera ocupant la 4a posició en la final de Pes amb un millor llançament de 13.85m. Dissabte, en el català de llançaments d'hivern sub16, quatre medalles: Emma Torres es va proclamar subcampiona catalana en Disc amb uns brillants 31.27m. Adrian Sedano va pujar al segone sgaló del podi en la prova de Martell amb 47.04m. i bronzes per Aina Sole en Disc amb 29.94m i Adria Garcia en Jabalina amb 29.52m. 
I diumenge en el català absolut de llançaments d'hiven, excelent actuació de Gemma Brisa en Jabalina proclamant-se subcampiona catalana amb uns brillants 41.64m. Excelent actuació d' Alba Estevez en Disc penjant-se la medalla de bronze amb uns brillants 39.99m que iguala el seu millor registre personal. I excelents 50,77m en Martell de Montserrat Montañes (encara en categoria sub20) que li ha otorgat un merescut bronze.
I en el català sub20, destacar el doblet de Montserrat Montañes imposant-se en Martell i Disc amb uns excelents 50.77m i 38.99m (mmp) respectivament, que al mateix temps significaven rècord dels campionats en les dues especialitats. I titol català per Judit Sellarés en jabalina amb un millor llançament de 34,90m.

En el Campionat absolut de Madrid, Blanca Garcia es va proclamar subcampiona en la final de Jabalina, llançant fins uns bons 40,22 metres. 

llançaments 1  llançaments 2  llançaments 3