Noticies

Incidències per obres durant els propers tres mesos

AVIS IMPORTANT:

Degut a les obres que es duràn a terme en els propers tres mesos en un tram del camí de Rajadell, quedarà afectada A PARTIR DEL PROPER DILLUNS 18 DE MARÇ la circulació als vehicles que es dirigeixin a la Zona Esportiva El Congost i que vinguin de la C25. 

El Servei de Projectes Urbans i Infraestructures territorials ha comunicat que, el proper dilluns 18 de març, s’iniciaran els treballs inicials corresponents a  les obres de l’Àmbit d’Urbanització AU3 del Projecte d’obres complementàries i refós d’obres bàsiques del pla parcial Plana del Pont Nou i de les obres del Projecte d’obres externes d’adaptació de la urbanització de la fase AU3 de pla parcial Plana del Pont Nou.

Amb motiu d’aquests treballs inicials es prohibirà l’accés de vehicles del Camí de Rajadell al carrer Lemmerz. Es mantindrà el sentit de circulació de carrer Lemmerz a Camí de Rajadell.

A partir del dilluns 25 de març s’iniciaran les obres indicades amb les afectacions al trànsit següents:  

·         Es tallarà el trànsit de vehicles del Camí de Rajadell entre el Pont del Suanya i el carrer Lemmerz. Els vehicles que circulin pel Camí de Rajadell provinents de l’Avinguda de Pirelli es desviaran pel carrer Lemmerz en direcció al carrer Torroella.

·         S’habilitarà un itinerari protegit i senyalitzat per a vianants paral·lel a l’àmbit d’obres del Camí de Rajadell

·         S’habilitarà un camí d’accés provisional a la zona d’aparcament de la Zona Esportiva El Congost des del camí de Rajadell pels vehicles provinents de la carretera C-25

Es previst que aquestes obres durin 3 mesos.

planol