Noticies

Un segon aparta a les noies del podi estatal

Un segon ha apartat a la formació femenina de l'entitat de pujar al tercer esglaó del podi en el 28è Campionat d'Espanya de clubs de Mitja Marató que s'ha disputat aquest mati de diumenge per els carrers de Sant Cugat. El que ha estat una fita històrica de l'entitat el fet de poder presentar una formació per primera vegada en un estatal de ruta femení, ha quedat enfosquida per aquest segon que ha privat de poder rubricar aquest debut històric amb un podi. 
Les tres components de l'equip manresà han cobert les espectatives que a priori hi havia en quan als registres personals que podien asolir cadascuna d'elles. Meritxell Soler ha capitanejat la formació entrant sisena (posició de finalista) amb uns bons 1h16'31". Destacada 12a posició de Mireia Guarner amb 1h22'38" molt aprop del seu millor registre personal. I molt meritoria i treballada la 23a posició de la component més jove de l'equip mansresà i del campionat, Lorena Cubillas, que ha tancat equip amb 1h31'28". La suma dels tres temps ha donat un total de 4h10'37", a nomes un segon de l'equip alavès CA La Blanca que ha sumat 4h10'36" enduent-se el bronze estatal. El subcampionat ha estat per BATHCO Running Team amb 4'09"22, i el titol estatal ha estat per el potent combinat vasc del Bilbao Atletismo amb 3h42'44". 
La formació masculina ha ocupat una meritoria setzena posició, amb David Martinez (31è amb 1h08'32"), Manel Deli (80è amb 1h14'34"), i Marius Terrè (90è amb 1h18'35"). 
Tot i així, aquest quart lloc estatal d'Avinent Manresa te molt mèrit, i s'ha de valorar en la seva justa mesura. Avinent Manresa ha estat l'unic equip català present en aquest estatal de la distància tant en categoria femenina com masculina. 
La prova ha estat dominada per Elena Loyo que s'ha imposat amb 1h13'16", i per Houssane Eddine Benabbou (AD Marathon) que s'ha endut el titol estatal amb 1h03'55·.  
equips mitja marato estatal 2019