Noticies

Dos podis a Bellver de la Cerdanya

Dues presències de l'Avinent Manresa en el podi es van viure aquest diumenge a Bellver de la Cerdanya en la 3a Cursa Ceretana. La corredora de Rajadell Walia Caler es va pujar al tercer esglaó del podi absolut, entrant en tercera posició amb 54'27". En l'apartat femení, es va imposar Vanessa Sancho (Inverse) amb un temps de 46'37", per davant de Silvia Roca (Calldetenes) que va estar segona amb 47'36".
En categoria masculina, Victor del Corral es va imposar amb 36'43". I en la categoria master-55, Joan Caler (Avinent Manresa) va ocupar una destacada tercera posició amb 47'43".
El millor atleta d'Avinent Manresa va estar Aleix Sellarés que va ocupar una brillant novena posició amb 40'32".
La cursa va reunir dos-cents corredors que van haver de superar els 10 quilòmetres de recorrregut mixte (asfalt/terra) amb un desnivell positiu de 200 metres.