Noticies

Compromisos internacionals per Montañes i Juarez

Dues atletes de l'entitat han estat cridades per el comitè tècnic de la Real Federació Espanyola d'Atletisme per representar els interesos estatals en dos compromisos internacionals d'aquest proper cap de setmana.
La llançadora MONTSERRAT MONTAÑES viurà la seva estrena internacional en l'encontre internacional de Llançaments sub20-sub23 que es disputarà a Madrid aquest proper dissabte. En les pistes d'atletisme de Aluche MONTAÑES pendrà part en el concurs de Pes sub20. 
La marxadora MAR JUAREZ torna a la escena internacional, en la que serà la seva tercera presència absoluta en la sel.lecció estatal. Ho farà diumenge en la 13a Copa d'Europa de marxa atlètica per equips que es disputarà a Alytus (Lituania), en la prova dels cinquanta quilòmetres marxa. 
Tanmateix, dissabte a Palafrugell, una quinzena d'atletes de l'entitat manresana pendràn part en el Campionat de Catalunya individual sub18. 
I al llarg de tot el cap de setmana, les vuit formacions de l'Avinent Manresa (equips benjamí, aleví, infantil i cadet masculi i femení), participaràn en el Campionat de Catalunya de clubs de promoció que es viurà en el Complexe Esportiu Sagnier de El Prat de Llobregat. 
mar