Noticies

Els sub16 pujen al podi amb Catalunya

Excelent el comportament dels quatre atletes sub16 de l'Avinent Manresa en el Campionat d'Espanya de Federacions autonòmiques sub16 que s'ha disputat aquest cap de setmana a Madrid, en la que tambè hi ha estat la tècnica sallentina de l'entitat manresana Eulàlia Torrescasana.
La saltadora Claudia Galán s'ha proclamat campiona d'Espanya amb la selecció catalana, i a nivell individual, s'ha penjat la medalla de bronze en el concurs d'Altura superant el llistó sobre 1,62m (mmp). La classificació final femenina per federacions ha estat: Catalunya (275 punts), Madrid (253,5), Castilla y León (234).
El tanquista Jan Diaz s'ha imposat aquest diumenge en la final dels 100 metres tanques amb uns destacats 13"68 (mmp) penjant-se la medalla d'or de l'especialitat.
El llançador Adrián Sedano ha pujat al tercer esglaó del podi de Martell al llançar l'artefacte fins 50,75 metres.
I el velocista Marc Mendoza ha contribuit al Rècord d'Espanya sub16 que ha aconseguit el quartet català en la prova dels relleus de 4x300 metres amb un registre de 2'24"61, penjant-se la medalla d'or.
En la categoria masculina, Catalunya (256 punts) s'ha proclamat subcampiona. El titol ha estat per Andalucia (258 punts).  El tercer esgló del podi ha estat per Aragó (231 punts).
sub16