Noticies

Seguim sent un club de Divisió d'Honor!

Dissabte a la tarda, a Madrid, en la final de permanència de Divisió d'Honor que es va viure en el Centro Deportivo Municipal Aluche, les noies de l'Avinent Manresa van certificar la seva permanència un any més a la màxima categoria estatal. I ho van fer amb el caràcter i lluita que ens tenen acostumades. Tres victòries individuals a carrec de Sofia Zorrilla, Mònica Clemente i Paula Raul , quatre segones posicions i tres terceres plaçes van catapultar a l'equip a la tercera posició final de l'octogonal.
La classificació final de l'encontre va estar: AD MARATHON de Madrid (124 punts), RIA FERROL (109), AVINENT MANRESA (109), UNICAJA JAEN (98), ISS-L'HOSPITALET (79), SUPER AMARA BAT Pais Basc (70), TENERIFE CAJACANARIAS (69), JA ELCHE (62).
Amb aquest resultat, la formació manresana acaba en una molt destacada 11a posició en la Lliga Iberdrola Divisió d'Honor 2019, competició que finalment s'ha endut el Playas de Castelló superant al València Esports, i trencant l'hegemònia que l'equip valencià havia tingut en les darreres vint-i-sis temporades.
Individualment, l'actuació manresana va estar:
100mll LAIA SOLÀ  (4a amb 12"39)
200mll MAR GARCIA (8a amb 26"25)
400mll MERITXELL TARRAGÓ (6a amb 56"71)
800mll NURIA TIÓ (3a amb 2'12"81)
1500mll MARINA GUERRERO (2a amb 4'38"68)
3000mll MERITXELL SOLER (2a amb 9'44"82 -mmp-)
3000obst MERCÈ GUERRA (3a amb 10'51"84)
100m tanques PAULA RAUL (1a amb 13"88)
400m tanques ANGELA LOPEZ (5a amb 65"67)