Noticies

Del Hoyo, campiona estatal sub23

L'atleta de l'entitat Emilia del Hoyo s'ha proclamat aquesta tarda de diumenge campiona d'Espanya sub23 al imposar-se en l'Heptatló dels Campionats d'Espanya sub23 que s'han disputat durant tot el cap de setmana en l'Estadi d'Atletisme Natalia Rodriguez de Tarragona.
Del Hoyo ha sumat un total de 4961 punts que li han otorgat merescudament la medalla d'or. La seva actuació al llarg de la combinada ha estat: 100m tanques (14"48), Altura (1,54m), Pes (10,55m), 200mll (25"80), Llargada (5,67m), Jabalina (28,37m), 800mll (2'21"30).
D'aquesta manera, l'heptatleta manresana ha tornat amb un titol estatal desprès de la seva estada universitària de quatre anys als Estats Units.
Aquest titol ha estat acompanyat per dues posicions de finalista, a càrrec de la saltadora Sofia Zorrilla que dissabte va saltar 1,74m en la final d'Altura, que va situar-la en una excelent quarta posició final i al mateix temps, significant nou Rècord Absolut de l'entitat superant en un centímetre el que ella mateixa ostentava.
L'altra posició de finalista va estar la saltadora Ellà Bestué en la final del concurs de Llargada en saltar uns destacats 5,64 metres que li van donar la 6a posició final.
Cal destacar la 10a posició de la marxadora Eva Muñoz en la final dels 10000 metres marxa, on va aturar el cronòmetre en uns treballats i bons 56'32"49; i la 12a plaça de Julia Quevedo en la final del concurs de Triple amb un millor intent de 11,78m.