Noticies

Les màsters, 4tes a l'estatal de clubs!

La formació màster de l'Avinent Manresa va ocupar ahir una brillant i treballada quarta posició en el Campionat d'Espanya de clubs màster que es va disputar a Màlaga.
La classificació final del campionat va estar: Playas de Castellón (76 punts), Barcelona Atletisme (68), At. Indep. Malagueño (60),Avinent Manresa (52), Catarroja UE (49), Durango Kirol Taldea (48), Atletismo Samentolameu de Moaña (39).
Tot i les absències de Manela Martinez, Lita Lopez, Marta Busquets, Montse Prat i Anna Circuns, la formació manresana va lluitar de valent per seguir situant a l'entitat en els llocs capdavanters de la categoria. Una categoria que en cada edició es més competitiva, degut a la confecció d'equips arreu de l'estat per tal de lluitar per el triomf absolut. L' Avinent, mantenint l'esència d'aquell club que confecciona una formació en base al colectiu màster que te dins l'entitat, va treballar la seva actuació des de la primera fins a la darrera prova del programa de competició, i finalment el premi va estar ocupar aquesta brillant quarta posició final del campionat.
Individualment, cal destacar les dues victòries manresanas a càrrec de la velocista Loles Vives en els 100 metres llisos imposant-se amb 14"46, i de la quatrecentista Maite Marzo en els 400 metres llisos amb uns excelents 1'01"81.