Noticies

Avinent Manresa suma podis absoluts en altres indrets de l'estat

A les tretze presències en el podi d'atletes de l'Avinent Manresa en el 99è Campionat de Catalunya Absolut viscut aquest cap de setmana a Barcelona, s'han de sumar cinc podis més aconseguits per les atletes del club manresà en diferents Campionats absoluts d'altres comunitats de l'estat que s'han disputat aquest cap de setmana.
A Palma de Mallorca, en l'absolut de les Illes Balears, la menorquina de Ferreries LITA LOPEZ (Avinent Manresa) es va imposar en la final dels 400 metres tanques amb uns bons 1'06"88. La mateixa atleta va estar bronze en la final dels 100 metres tanques amb 16"81. 
A València, en l'estadi de los Jardines del Turia, en el Campionat Absolut de la comunitat valenciana, la llançadora de Gandia AINHOA MARTINEZ (Avinent Manresa) va penjar-se el bronze en Pes i Disc, llançant 13,82m i 42,81m, respectivament. 
A Nerja, en l'absolut d'Andalusia, la llançadora de Carcabuey MARIA TORRES (Avinent Manresa) va proclamar-se subcampiona andalusa en Martell al llançar l'artefacte fins 47,33 metres.
LITA LOPEZ