Noticies

Quatre-cents atletes correràn per els carrers

Quatre-cents corredors i corredores pendràn part diumenge en els 16ens 10K URBANS DE MANRESA i 4rts 5K URBANS DE MANRESA.

Tot i la situació excepcional que es viu, la gent s'ha animat a correr per els carrers de la ciutat. 

La prova que te caràcter solidari en favor de l'Associació de Familiars de Malalts de l'Alzheimer del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès, aportará 5 euros de cada inscripció a lluitar contra aquesta malaltia que afecta a la nostra societat.

La cursa absoluta sortirá a les 10,30h des de el Passeig Pere III -Zona Ben Plantada-. L'arribada, com sempre, estarà ubicada davant el Teatre Kursaal. 

Abans, es viurà la tradicional cursa urbana de Promoció -a les 10,00h- sobre un recorregut de 700 metres  per els més petits de la familia. En aquesta cursa de promoció, els nens i nenes es poden inscriure el mateix dia de la prova, fins 30' abans de la cursa. 

Hi hauràn 50 dorsals lliures per aquells que es decideixin a pendre part a darrera hora. 

La zona d'entrega de dorsals serà en la Plaça Simeò Selga (davant botiga d'Esports Sagi), fins 45' abans de la cursa absoluta. 

Entre els atletes destacat la figura de POL GUILLÉN (Avinent Manresa) que ha estat el corredor que  en més ocasions s'ha imposat en la cursa.

CURSA 4art classificat 10k