Noticies

Tres podis en el 42è Cros Vila de Castellar

Tres presències d'atletes de l'Avinent Manresa en el podi es van poder veure ahir en el transcurs del 42è Cros Vila de Castellar.
Destacada segona posició d'Ester Guerrero (17'02") en la prova absoluta, nomès superada per Encarna Nuñez (CA Granollers) que va imposar-se amb 16'32". El tercer esglaó del podi va estar per Claudia Martinez (Ripollet UA) amb 17'59".
Triomf manresà a càrrec de Ana Portet (Avinent Manresa) en la categoria sub8, i excelent tercera posició de Queralt Vallbona en la cursa sub14.
A tot això, cal esmentar les bones actuacions de:
Jordi Cruz 4rt en la cursa absoluta. Nombrosa i brillant actuació de les atletes manresanes en la cursa sub8 amb Noa Iftimi (4a), Mia Jubells (6a), Queralt Graner (7a), Elia Garcia (8a) i Arlet Graner (10a). Cinquena posició de Alex Mora en sub8. Desena posició de Jana Romero en sub10.  I en la categoria sub12 femenina destacar la 4a posició de Xènia Portet i 5a d'Olivia Lopez, i en la categoria masculina Pol Cirujeda (6è) i Moussa Mballo 7è.