Noticies

Superrècord d'Ona Bonet: 1,73!!

Ona Bonet, l'atleta de l'Avinent Manresa va establir ahir un nou Rècord d'Espanya sub14 en Altura al superar el llistó situat sobre 1,73 metres , en el transcurs del control disputat a la Pista Coberta de Sabadell organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme. 
Bonet -amb 13 anys, 8mesos i 23 dies- va establir ahir fins a cinc millors marques estatals en el seu espectacular concurs que va dur a terme ahir en la pista vallesana. Va saltar 1,60 i a partir d'aqui  va anar superant el seu propi rècord estatal que ella mateixa ostentava sobre 1,63 metres. Va anar superant de forma continuada el llistó que els jutges de la prova va anar situant sobre 1,65, 1,67, 1,69, 1,71 i 1,73.
Al mateix temps, va representar nou Rècord de Catalunya sub16 en pista coberta, i va igualar el català sub16 que hi ha a l'aire lliure, i la 20a millor marca absoluta de l'història de l'atletisme català. 
El resò de la fita esportiva de l'Ona ha estat molt gran arreu del territori català i estatal per la valua de la marca asolida, i per el potencial fisic que la saltadora manresana presenta. Fins a més de 6000 visualitzacions ha tingut el video del seu salt sobre 1,71 metres, i això diu molt de l'interès que ha creat en la familia atlètica. 
L'Ona, com ho ha estat en el seu moment la Mònica Clemente, la Paula Raul, la Emilia del Hoyo .per posar uns exemples- es el resultat del continuat treball de formació técnico-esportiva que du a terme l'Escola Manresana d'Atletisme de l'entitat. 
ona 1
ona 2
Fotos: Autor: JJVico