Noticies

Campions de Catalunya de relleus mixtes de cros!

El quartet de relleus mixtes de cros de l'Avinent Manresa s'ha proclamat aquest migdia de diumenge a Caldas de Malavella campió de Catalunya absolut de l'especialitat.
L'equip manresà ha dominat la cursa amb autoritat, imposant-se amb un temps de 25'16" desprès de correr els 8 quilòmetres de la prova. 
Cadascun dels quatre atletes de l'equip havia de correr dos quilòmetres (una volta al circuit) i entregar el testimoni al seu company.
Els quatre atletes han tingut una molt destacada actuació individual que ha fet que l'equip es distanciés dels seus oponents: Khalid Karbouch (6'12") ha entregat a Irene Batlle (6'36") que ha passat el testimoni a Marina Guerrero (6'38") deixant la darrera posta a Abel Casalí (5'50") que ha entrat guanyador sobre la linea d'arribada. 
La classificació final en les tres primeres posicions ha estat: Avinent Manresa (25'16"), CA Granollers (25'43"), AA Catalunya (25'47"). 
Avinent Manresa amb aquest triomf, assegura la seva presència en l'estatal de cros que es disputará el 23 de febrer a Soria. 
Podi català relleus mixte 2020 1