Noticies

Els sub16, 5ès a l'estatal de clubs

Brillant cinquena posició de la formació sub16 de l'Avinent Manresa es va aconseguir ahir en el Campionat d'Espanya de clubs sub16 en pista coberta que es va disputar en el Palació de los Deportes de Saragossa.
Un estatal molt igualat que no es va resoldre fins a les darreres proves del programa de competició, i on l'equip manresà va estar lluitant de ple amb la resta dels equips presents, aconseguint la millor classificació mai asolida en un estatal d'aquesta categoria.
La classificació final del campionat va estar: Playas de Castellón (69 punts), València Atletismo (58), Cueva de Nerja (57), Alcampo Scorpio-71 de Saragossa (52), Avinent Manresa (51), AD Marathon de Madrid (47), Puentecillas Palència (46), Crupoempleo Pamplona At (44).
Fins a cinc millors marques personals van fer els atletes manresans al llarg de la seva actuació, fet que demostra que l'equip va dur a terme una excelent actuació. Fins i tot, el migfondista Miquel Cruz en els 1000 llisos va fer 2'52"74, que tambe significava millora personal, però finalment va estar desqualificat per treptjar la linea interior de la pista.