Noticies

Cistell de sis medalles en el català sub20!

Sis medalles (dues d'or, dues d'argent i dos bronzes) va estar la recompensa a la destacada actuació dels atletes de l'Avinent Manresa en el Campionat de Catalunya sub20 que es va disputar en la tarda de dissabte en la Pista Coberta de Sabadell. 

Titols catalans per Meritxell Tarragó en els 400 metres llisos dominant amb autoritat la final, imposant-se amb 56"02 , i per Josep Maria Llanas en els 60 metres llisos imposant-se amb 7"02. 
Subcampionats catalans per Marc Fernández en quedar segon en una tàctica final de 1500 metres. Fernández va estar atent en tot moment de la cursa, disputant el titol fins els darrers metres. Finalment segon amb 4'08"12. I subcampionat català per la velocista Laia Solà que va estar 2a en la final dels 60 metres llisos amb uns destacats 7"75. Solà va fer doblet de medalles en sumar un bronze en la final dels 200 metres on va estar 3a amb 25"65. 
Bronze català per la saltadora Meritxell Lladó en la final del concurs de perxa, superant el llistó sobre 3,50 metres. 
Tots aquests atletes tindràn el seu estatal sub20 aquest proper cap de setmana, disputant-se en l'instal.lació vallesana. 
sub20 catalans PC