Noticies

INICI CURS ESPORTIU 2020/2021

ESCOLA D'ATLETISME - CURS ESPORTIU 2020/21
INICI DE LES ACTIVITATS I ENTRENAMENTS:
Per tots i totes les atletes de l'escola d'atletisme del curs 2019/20, l'inici de les sessions d'entrenament serà el dia 2 de setembre.
L'horari es el de sempre. Dilluns-Dimecres-Divendres, de les 18,15 a les 19,15h (sub8, sub10, sub12).
Dilluns-Dimecres-Divendres, de les 18,15 a les 19,45h (sub14).
Els/les atletes sub16 iniciaran les seves sessions en els diferents grups de tecnificació de l'entitat (velocitat-tanques-salts / llançaments-combinades / mig fons-fons-marxa / grup mixte).
PER AQUELLS/ES JOVES ATLETES QUE S'INCORPOREN A AQUEST MON DE L'ATLETISME , L'INICI DE SESSIONS D'ENTRENAMENTS SERÀ EL DILLUNS 14 DE SETEMBRE.
La secretaria de l'entitat estarà oberta la darrera setmana d'agost , per tal de noves inscripcions, consultes i altres informacions que puguin ser d'interès. Pero caldrà CITA PRÈVIA. Aquesta es podrà demanar per l'e-mail de l'entitat:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Per tal de comfirmar matricules i noves inscripcions, es pot enviar e-mail cumplimentant el questionari que trobareu a aquesta mateixa web (de l'entitat i de l'escola) a l'e-mail: 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
Tanmateix, estem pendents de coneixer el periode d'obres del canvi de sintètic.
S'està treballant perque tota l'escola , durant aquest periode d'obres, pugui utilitzar un camp de futbol de terra i el camp de rugby. Per tant, tindrem espai suficient i ampli per dur a terme els treballs dels diferents grups i categories.
Estem ilusionats en la nova campanya esportiva, però estarem atents a qualsevol situació que es pugui derivar de la dificil situació que estem vivint i de la realitat de la pandemia.
S'ha d'intentar, en lo possible, tornar a una normalitat, prenent totes les mesures de protecció que es creguin més adients i oportunes.
Seguirem informant de qualsevol novetat que pugui presentar-se.
Visca Club Atlètic Manresa !
Som-hi!