Noticies

Un cistell de medalles en l'estatal sub16

Espectacular actuació dels atletes de l'Avinent Manresa en els Campionats d'Espanya sub16 que s'han viscut aquest cap de setmana a Granollers.
Sis medalles (1 d'or i 5 d'argent) ha estat la merescuda recompensa a una actuació històrica de la representació manresana en aquest estatal. Sense cap dubte, el millor resultat de l'entitat de la seva ja dilatada història en un estatal. 
Ahir, en la primera jornada es va viure el titol estatal del saltador santfruitosenc Marti Serra en la final de perxa al superar el llistó sobre 4,11 metres. 
A aquest titol, s'han afegit les cinc medalles d'argent asolides en la jornada d'aquest diumenge:
La saltadora Ona Bonet s'ha proclamat subcampiona d'Espanya en Altura superant el llistó sobre 1,68 metres. Nomès un nul sobre aquesta altura (1,68) l'ha privat del titol, desprès de dur un concurs immaculat. 
El velocista Biel Cirujeda s'ha penjat la medalla d'argent en la final dels 300 metres llisos marcant uns estratosferics 35"59 (mmp). Cirujeda havia guanyat dissabte la seva semifinal amb 36'15", que ja significava millor registre personal, que ha estat millorat ostensiblement avui en la final. 
El tanquista David Perez s'ha pujat al segon esglaó del podi en quedar brillantment segon en la final dels 300 metres tanques aturant el cronòmetre en 39"28 (Rècord de l'entitat). Ahir dissabte, Perez ja va guanyar la seva semifinal amb 39"60 que ja significava millora personal i rècord del club. 
La llançadora Irene Mateo s'ha proclamat subcampiona d'Espanya al quedar segona en la final del concurs de Martell al tirar l'artefacte fins uns excelents 48,41metres, significant nou rècord de l'entitat.
La discobola Aina Solé ha ocupat la 10a posició en la final de Disc llançant uns meritoris 31,47 metres.
La traca final a la gran actuació manresana en aquest estatal ha vingut de la má del quartet de relleus de 4x100 (David Perez, Marti Serra, Adrià Garcia, Biel Cirujeda) en procalmar-se subcampions d'Espanya al entrar segons en la final que ha reunit a les vuit millors formacions de l'estat, marcant uns brillants 45"35
Aquesta destacadissima actuació global ha situat a l'Avinent Manresa (1 d'or i 5 d'argent) en la tercera posició en la classificació de clubs en aquest estatal, en numero de medalles, nomès superat per Playas de Castelló amb 8 (4 d'or i 4 d'argent) i Cueva de Nerja amb 6 (3 ors i 3 bronzes) d'entre vuitanta clubs que han asolit medalla. 
ona i alba