Noticies

Dues medalles a l'estatal sub16 d'Oviedo

Oviedo ha tancat la temporada estatal de pista coberta 2021, amb la disputa del 34è Campionat d'Espanya sub16 en pista coberta, i l'Avinent Manresa ho ha fet de la millor forma possible amb dues medalles i dues posicions de finalista. 

Subcampionat estatal per el velocista Biel Cirujeda que ha estat segon en la final dels 300 metres llisos viscuda avui amb un temps de 36"32. En les semifinals, s'havia imposat en la seva amb 36"73.
Bronze estatal per la saltadora Ona Bonet en la final del concurs d'Altura superant el llistó sobre 1,61 metres. 
Posició de finalista (entre els 8 primers) per el saltador Joan Homs que ha ocupat una destacada 6a posició en la final del concurs de Triple saltant 12,53 (mmp). I 8a posició per Biel Cirujeda en la final dels 60 metres llisos. 
Cal tambe esmentar la 9a posició global de Queralt Vallbona , debutant en un estatal, en els 600 metres llisos on va marcar uns meritoris 1'42"18, que van resultar insuficients per passar a la final de 6. 
Avinent Manresa s'ha enfilat fins a la setena posició en la classificació de clubs , d'entre 101 entitats amb posicions de medallista i finalista. 
Amb aquest Campionat d'Espanya sub16 es tanca la temporada estatal d'hivern 2021 amb un excelent bagatge esportiu per els interesos de l'Avinent Manresa, en la que s'ha sumat quatre medalles i tretze posicions de finalista. 
cirujeda i eulalia oviedo 2021