Noticies

Meritxell Soler, rècord absolut en 10000mll

La fondista de l'entitat Meritxell Soler va signar ahir una de les actuacions més brillants que s'han viscut en l'atletisme manresà, al ocupar brillantment la tercera posició en els 10000 metres llisos del Campionat d'Espanya Absolut que es va disputar a Torrevieja.

Soler es va penjar la medalla de bronze, i va pujar al seu primer podi absolut a nivell estatal entrant tercera amb un temps de 33'14"19 millorant el seu registre personal en 69 segons i esmicolant en 47segons el rècord absolut de l'entitat que datava de l'any 2000 de Meritxell Calduch.
Aquests 33'14"19 signifiquen la 8a millor marca catalana de l'història en la distància, i situa a Soler en l'èlit del fons estatal.
Soler , que va iniciar-se en l'atletisme als quinze anys , en un octubre del 2007, ha vist recompensat el seu treball amb un gran registre i un treballat i merescut podi, convertint-se per mèrits propis en la millor corredora de fons de l'entitat i de Manresa de l'història.