Noticies

Deu medalles en l'estatal màster

Bon cistell de medalles (tres ors, sis d'argent i un bronze) el que es va aconseguir aquest cap de setmana en el transcurs del Campionat d'Espanya Màster d'Atletisme que es va disputar a Malaga.
Triplet d'or per Angela Lopez, imposant-se en les finals W45 de 400 metres tanques amb 1'05"72 -rècord dels campionats-, de 400 metres llisos amb 1'01"72 i en 80 metres tanques amb 12"75.
Doblet d'argent per Francisco Javier Argudo al ocupar la segona posició  en les finals M50 de 400 metres llisos amb 56"85 i en la dels 800 metres llisos amb 2'10"00. El que va estar campió del mon de Taekwondo en el 1993, ara vestint els colors de l'Avinent i demostrant que encara es troba en un excelent estat fisic tot i en una ben diferent disciplina esportiva.
Doblet d'argent per la velocista Maria Rosa Busquets en entrar segona en les finals W60 de 100 metres llisos amb 17"37 i dels 200 metres llisos amb 34"61.
Subcampionat estatal per el solsoní Sanxo Ayala en ocupar la segona posició en la final dels 5000 metres llisos M50 amb un registre de 16'00"12.
Dobles presència en el podi per Joan Busquets: segon en Martell pesat (5 kgs) M85 amb 7,29 metres, i tercer en Martell M85 amb 17,84 metres.
Destacar tambè la tercera posició en la final B dels 800 metres llisos M40 de Sergi Martinez amb uns bons 2'04"33. Aquest mateix atleta va estar 5è en la final dels 400 metres llisos M40 amb 54"56.
Vuitena posició per Josep Quevedo en la final dels 800 metres llisos M65 amb 2'44"84.