Noticies

Un equip de luxe.

L'equip insignia de cros de l'Avinent Manresa, el senior femení, es va proclamar ahir per tercer any consecutiu campió de Catalunya de cros, en el transcurs del Campionat de Catalunya de Cros per a clubs que es va viure a Calonge. 
Capitanejat per la millor corredora de l'història de l'entitat, la santjoanenca Meritxell Soler, l'equip es va imposar amb una aplastant autoritat, demostrant que està en plenes condicions de defensar el proper 21 de novembre a Santiponce (Sevilla) el brillant 5è lloc asolit el 2020 en l'estatal de cros, i on es reuniràn les cinquanta millors formacions de l'estat. 
L'actuació va estar esplèndida, amb una segona posició de Meritxell Soler (36'55"), cinquena posició de Marina Guerrero (38'18"), sisena posició de Mireia Guarner (38'34·) i vuitena posició de Nuria Tió (38'49"). La lleidetana Nuria Tilló va haver d'abandonar la prova per problemes físics, i va estar baixa en aquesta ocasió l'atleta de Vilanova Mercè Guerra. 
Aquesta formació es la millor de l'entitat en tota la seva història. Sis atletes amb un talent esportiu envejable, però la caracteristica més important i comú d'aquestes sis atletes es que a més de ser unes esplèndides esportistes, es que tenen una formació académica de nivell molt alt. Cinc d'elles han viscut l'aventura americana, compaginant estudis i atletisme i ho han dualitzat amb formació universitaria a una banda i altra de l'atlàntic. 
MERITXELL SOLER es graduada en odontologia (Estudis cursats a Catalunya) i alhora graduada en Biologia en Augustana College a Dakota del Sur. . 
MARINA GUERRERO es graduada en Biotecnologia a Abilene University (Texas)
MIREIA GUARNER es graduada en Medicina (estudis cursats a Catalunya) i alhora graduada en Sports and Exercise Sciencie a West Texas A&M .
NURIA TIÓ es graduada en Global Studies, peace and conflicts en Universitat de Berkeley (California).
NURIA TILLÓ es graduada en Matemàtiques, Estadistica i economia en East Carolina University.
MERCÈ GUERRA es graduada en Biologia humana (estudis cursats a Catalunya). 
Aquest equip de luxe, esportivament i academicament parlant,  va aconseguir ahir el seté titol català de cros per l'entitat manresana, desprès dels aconseguits en 1970, 1971, 1973, 2013, 2019,  i 2020. 
equip cros senior femení