Noticies

Una Bouin amb un notable accent manresà

Ahir es va viure a Barcelona la 98a edició de la Jean Bouin. Aquesta edició ha estat marcada per un notable accent manresà amb tres podis en categoria absoluta.

La principal protagonista de l'actuació manresana va estar Meritxell Soler (Avinent Manresa) que es va encaramar al segon esglaó en la cursa èlit-internacional, nomes superada per l'atleta Beatriz Alcarez (València CA) que es va imposar en un aferrisat sprint final, amb un temps de 23'15" deixant darrera seu, a un segon, a la manresana (23'16"). El tercer esglaó del podi va estar per la migfondista olimpica Esther Guerrero (New Balance Team) amb 23'27". Cal tambe destacar la 5a posició absoluta de Mireia Guarner (Avinent Manresa) amb 23'55".
En la multitudinaria cursa open que va reunir a 10000 corredors es van viure dos podis manresans. Nuria Tió es va imposar en la prova de 5000 metres amb uns excelents 17'01" (mmp) i Abel Casalí, ambdos atletes de l'entitat, va ocupar una brillant segona posició absoluta amb 14'48".  En la mateixa cursa, Avinent Manresa va situar a set corredors entre els 50 primers classificats: