Noticies

Nou medalles en l'europeu màster

Fins a nou presències en el podi d'atletes d'Avinent Manresa s'han viscut durant aquesta setmana en la que s'ha disputat a Braga (Portugal) el Campionat d'Europa d'Atletisme en pista coberta, cros i marxa màster.
Titols europeus per la saltadora fruitosenca Montserrat Prat al imposar-se en la final del concurs de perxa W55 superant el llistó sobre 2,60 metres, per la velocista Lita Lopez en la final dels 400 metres llisos W45 al entrar guanyadora amb un registre de 1'01"16, per la tambe velocista Maria Rosa Busquets que va pujar a l'esglaó més alt del podi com a component del quartet campió en els 4x200 W65 que es va imposar en la final amb un temps de 2'32"04, i per el marxador David Cervelló com a component de l'equip estatal en els 5000 marxa M40/45 on va marcar un temps de 27'51".
Lita Lopez ha estat una de les protagonistes d'aquest europeu al penjar-se tres medalles, una de cada color: l'or en els 400 metres llisos, l'argent en el relleu de 4x200 metres llisos, i el bronze en els 60 metres tanques amb 9"44. Tanmateix, va estar 4a en la final dels 200 metres llisos amb 27"81.
Subcampionat continental per la velocista Loles Vives al entrar 2a en la final dels 60 metres llisos W60, i per Sara Beltran com a component de l'equip estatal de cros W40.
Bronze europeu per Maria Rosa Busquets en la final dels 400 metres llisos W65 amb 1'22"66.