Noticies

El millor estatal de l'història

Sense cap mena de dubte, el Campionat d'Espanya sub18 en pista coberta viscut aquest cap de setmana en el Velodrem Lluis Puig de València ha estat el millor de l'història de l'entitat, esportivament parlant. 

Quatre medalles. Tres titols estatals. Un subcampionat. Una millor maca absoluta de l'entitat,i una millor marca sub18. 
L'actuació de la representació d'Avinent Manresa en aquest estatal ha estat exquisita. 
Titols estatals per:
El velocista David Perez que s'ha imposat amb molta autoritat en la final dels 400 metres llisos amb un registre de 48"88, que significava baixar per primera vegada de la barrera dels 49 segons, alhora que era Millor marca absoluta de l'entitat i millor marca espanyola de la present temporada. 
Tanmateix el tambe velocista i company d'entrenament d'en Perez, Biel Cirujeda s'ha imposat en la final dels 200 metres llisos amb uns brillants 22"11 que li otorgaven merescudament el titol de campió d'Espanya de la distància , al mateix temps que significava Millor marca sub18 de l'entitat i millor marca espanyolade la present temporada. 
A més dels dos deixebles d'Eulalia Torrescasana,  el saltador santfruitosenc Marti Serra es va imposar en la jornada de dissabte en la final del concurs de Perxa superant el llistó sobre 4,67 metres , pujant a l'esglaó més alt del podi com a campió estatal. 
Subcampionat estatal per la saltadora manresana Ona Bonet, segona en la final del concurs d'Altura saltant uns excelents 1,71 metres 
I el quatrecentista Adrià Garcia ha estat 9è en 400 metres llisos amb un bon registre de 51"00. 
valencia s 18 2022