Noticies

Podis a Antequera, Sabadell i Sta Coloma

De nou, cap de setmana de podis arreu del territori.
Dissabte a Antequera, la saltadora de l'Avinent Manresa Nerea Perez es va penjar la medalla de bronze en quedar tercera en la final del concurs de Perxa del Campionat d'Espanya sub20 en pista coberta.
Tanmateix, en el mateix campionat, la tanquista Laia Olmedo (Avinent Manresa) va fer 9"39 en les eliminatories dels 60 metres tanques, no passant a semifinals, quedant la 27a d'entre 32 atletes participants.
El mateix dissabte a la tarda en la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, es va disputar el Campionat de Catalunya de Proves combinades sub16, on la manresana Queralt Vallbona es va proclamar merescudament campiona de Catalunya de l'especialitat, sumant un total de 3102 punts en la Pentatló. Prova a prova, la seva actuació va estar molt destacada millorant tres registres personals: 9"77 en 60m tanques (MMP), 9,51m en Pes (MMP), 1,38m en Altura (MMP), 4,56m en Llargada, i uns molts destacats 1'36"17 en els 600 metres llisos.
I diumenge a Santa Coloma de Gramanet es va disputar el 5è Campionat de Catalunya Màster de Llançaments d'Hivern, amb tres presències en el podi d'atletes de l'entitat: El llançador Carles Peig , per partida doble, al proclamar-se campió català M60 en Jabalina llançant fins 34,43m, i bronze en el concurs de Disc M60 al tirar l'artefacte fins 33,30 metres. En l'apartat femení, Alba Estevez es va proclamar campiona catalana W35 en Disc al llançar fins uns destacats 34,72 metres.