Noticies

Som el club amb més llicències federatives en el 2021

Ja sabem de la bona salut de l'atletisme a Manresa. Fins i tot estem acostumats als bons resultats esportius que cap de setmana darrera cap de setmana els nostres esportistes ens ofereixen arreu del territori. Això no seria possible sense un bon gruix d'atletes darrera, i amb una forta estructura tècnico-esportiva que ha situat a l'entitat a ser un referent en tots els apartats del nostre esport.
La Federació Catalana d'Atletisme ha fet publica la relació de llicències federatives del 2021 de tots els clubs catalans , i quin goig tenim de veure que l'entitat encapçala aquest ranking amb un total de 422 llicències federatives. 
Nomès tres clubs superen aquesta barrera dels 400 esportistes federats: L'Avinent amb 422, L'Hospitalet Atletisme amb 419 i el Cornellà At. amb 406, sobre un total de 116 clubs catalans federats  i un total de 13675 llicències federatives. 
A aquestes 422 llicències, s'han d'afegir les 8 llicències d'atletes que tambè defensen els colors de l'entitat i que son d'altres comunitats de l'estat, per tant, Avinent Manresa tanca el 2021 amb una gran familia de 430 esportistes federats. 
CAMPIONES PC 2022