Noticies

CAP DE SETMANA D'ALT VOLTATGE

S'apropa un cap de setmana d'alt voltatge per Avinent Manresa
Tres fronts estatals oberts: La Nucía, Santander i Pamplona. 
Dissabte a les 7 del mati es donará el tret de sortida al Campionat d'Espanya de 50 i 100 quilòmetres en ruta que es viurà a Santander, on els atletes hauràn de fer 20 voltes a un circuit de 5 quilòmetres. Avinent Manresa desplegarà tot el seu arsenal per tal d'intentar revalidar el titol estatal que es va asolir en el 2021, i ho farà amb un equip de sis atletes: Adrià Jimenez, Miguel Angel Martinez Hernández, Efren Llobet, Robert Troy, Ismael L'Aziri i David Preñanosa, amb la baixa significativa del vigent campió estatal, el manresà Manel Deli, que per consell tècnic federatiu no pendrà part en la prova, enfocant tota la preparació per el Campionat del Mon de 100 quilòmetres que es disputarà el 28 d'agost a Berlin. 
Tot i així, l'equip que Avinent Manresa presenta es molt competititu i fort, i tot i que en una prova de la dificultat fisica i mental com son els 100 quilòmetres, no hi han prediccions segures, l'equip manresà surt amb moltes opcions de lluitar per el titol. 
En l'estatal de 50 quilòmetres tambè hi haurà participació manresana en la persona del maratonià Manel Sanchez.
El mateix dissabte, fins a l'altre cantó del territori estatal, a La Nucía (Alacant) es desplaçarà l'equip femení de Divisió d'Honor per tal de disputar la gran final a 8 de la màxima categoria estatal de clubs. Asolit l'objectiu del equip en aquest 2022 d'estar present en la final, aquest presenta la millor formació possible per tal de situar a l'equip en l'esglaó més alt possible de la classificació. 
En una final on l'equip manresà es trobarà als potents FCBarcelona, Playas de Castellón, València Atletismo, Alcampo Scorpio71 de Saragossa, Unicaja Jaen i Grupompleo Pamplona, lluitarà en totes i cadascuna de les proves del programa de competició per situar Avinent Manresa el més amunt possible, tot i que presenta dues baixes significatives com son la marxadora Mar Juarez que s'està recuperant favorablement d'una intervenció quirúrgica i de Meritxell Soler que per questions tècniques, enfoca la seva preparació per afrontar en 7 dies l'estatal de mitja marató que es viurà a Paterna (València), selectiu per el Campionat del Mon de la distància que es viurà a la tardor a la Xina.
L'equip que presentarà en aquesta final es: 
100 metres llisos PATRICIA SERRANO
200 metres llisos MERITXELL TARRAGO
400 metres llisos LAURA BOU
800 metres llisos NURIA TIÓ
1500 metres llisos MARINA GUERRERO
3000 metres llisos NAJWA CHOUATI
3000 obstacles MERCÈ GUERRA
100 m tanques EMILIA DEL HOYO
400 m tanques MARTINA ZUNINO
Altura ONA BONET
Perxa MONICA CLEMENTE
Llargada MARTA GALLÓ
Triple NORA TAHER
Pes AINHOA MARTINEZ
Disc ALBA ESTEVEZ
Martell MONTSERRAT MONTAÑÉS
Jabalina ANNA CABRERA
4x100 PAULA RODRIGUEZ-EMILIA DEL HOYO-PATRICIA SERRANO-LAIA SOLÀ
4x400 LAURA BOU-NURIA TIÓ-XENIA PUBILL-MERITXELL TARRAGÓ
I diumenge al mati, a Pamplona, l'equip absolut masculí lluitarà de valent per asolir l'ascens a Primera Divisió. Ho farà en la final de Segona Divisió estatal que convocarà als vuit millors equips estatals de la categoria: l'andalús i segurament el favorit al titol i ascens, el DELSUR COOP LA PLANA, els gallecs CA NARON i CA SANTIAGO, el navarrés HIRU-HERRI, el cantabre ATLETISMO TORRELAVEGA, el castellà ATLETISMO ALBACETE, el madrileny AD SPRINT,  i l'AVINENT MANRESA. 
Els dos primers equips classificats asoliràn l'ascens a Primera Divisió Nacional. 
Avinent Manresa presentarà el seu millor combinat possible: 
100 metres llisos PERE ALONSO
200 metres llisos ISAIAS ARTIGAS
400 metres llisos DAVID PEREZ
800 metres llisos CARLES CORT
1500 metres llisos JAN BAYONA
3000 metres llisos ABEL CASALÍ
3000 obstacles OUSSAMA CHOUATI
110 m tanques BIEL SALAS
400 m tanques ADRIÀ GARCIA
5000 m marxa DAVID CERVELLÓ
Altura ANTONI GONZALEZ
Perxa RICARD CLEMENTE
Llargada JAN DIAZ
Triple JOAN NAVARRO
Pes PAU SANTANACH
Disc SERGI GARCIA
Jabalina YASSIN EL OUAMARI
Martell SERGI CABEZON
4x100 PERE ALONSO-ISAIAS ARTIGAS-ADRIÀ GARCIA-DAVID PEREZ
4x400 CARLES CORT-BIEL SALAS-MARC MENDOZA-ARNAU ROVIRA 
equip lliga catalana 2022